Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@jent.se.

Jobba hos Jansson Entreprenad

Till Dig som brinner för entreprenad & hållbarhet och vill vara en del av vårt team:

Hos Jansson Entreprenad i Linköping AB, ser vi bortom konjunkturer och tillfälliga marknadssvängningar. Vår strävan är ständigt att omge oss med de bästa inom branschen, både när det kommer till kompetens och personlighet. Vi vet att rätt person kan göra skillnaden, oavsett hur efterfrågan ser ut just nu.

Därför vill vi uppmana dig: Om du känner att du har det som krävs och önskar vara en del av vårt framstående team, tveka inte. Skicka in en spontanansökan redan idag. Vi ser alltid fram emot att lära känna nya talanger och potentiella medarbetare.

Varmt välkommen att ta steget mot en spännande framtid med Jansson Entreprenad i Linköping AB.

Våra Intervjuer

Marcus Karlsson

Berätta lite om dig själv?
Marcus Karlsson heter jag, 29 år gammal. Jag bor i ett hus i Åtvidaberg, som tog cirka 1 år att färdigställa. Där bor jag nu med mina 2 barn och sambo. Mer generellt har jag ett stort intresse för bilar och motorcyklar, men en familjesemester med husvagnen nere i Västervik tackar jag inte heller nej till!  

Läs mer här

Johan Persson

Berätta lite om dig själv?
Johan Persson heter jag och är 38 år. Bor sedan 3 år tillbaka i Linköping. Innan dess bodde jag i Mantorp. Jag vet inte om Mantorp Park har påverkat mitt intresse till Motorsport, men det är något jag verkligen tycker om, haha! Det bästa jag vet förutom det är självklart mina två barn. 

Läs mer här

Skicka in din ansökan här

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.