Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Professionell rivning Kalmar

Oavsett om du ska riva ett litet torp, en stor industrilokal eller en bro är det viktigt att arbetet sker på ett säkert sätt. Både omgivning och miljö måste skyddas. När du anlitar oss för hjälp med rivning i Kalmar får du kompetent hjälp av en firma med lång erfarenhet och därmed ett rivningsarbete som uppfyller alla säkerhetskrav. Inget arbete är för komplext för oss. Vi är certifierade enligt ISO 14001 vilket innebär att vi möter konkreta och erkända miljökrav. En viktig del i detta är att vi använder oss av moderna maskiner som släpper ut låga mängder koldioxid. För oss är alltid helheten viktig och vårt mål är att utföra arbeten av hög kvalitet så att du som kund ska känna dig nöjd.

  • Vi utför alla slags rivningsarbeten
  • Arbetar miljöcertifierat
  • Över 75 års erfarenhet
  • Använder oss endast av moderna maskiner

Våra två kvalitetsmått

För oss på Jansson Entreprenad är kvalitet ett mycket stort fokus och vårt arbete bygger på två olika kvaliteter som genomsyrar hela vår entreprenad. Den ena kallar vi "kvalitet i hårdvara" vilket syftar på att vi endast har noga utvalda maskiner i vår maskinpark. Alla våra maskiner är av hög kvalitet och genomgår regelbundna noggranna kontroller. På så vis kan vi alltid utföra rivningar av bästa kvalitet för våra kunder. Den andra aspekten kallar vi "kvalitet i mjukvara" och då talar vi om våra medarbetare som har lång erfarenhet och hög kompetens. Maskiner är viktiga, men kunniga medarbetare med fokus på detaljer och kvalitet är det som gör att vi kan erbjuda dig som kund något utöver det vanliga.

Pris för rivningsarbeten Kalmar

Vi utför både större och mindre rivningsarbeten och prissättningen varierar beroende på ett flertal olika faktorer. Den största faktorn är rivningsarbetets omfattning. Det spelar även roll vilken typ av byggnad det är som ska rivas och vilka material byggnaden består av. Finns det farliga material i byggnaden som ska rivas påverkar det också prissättningen eftersom sanering samt särskild hantering av avfallet då krävs. Vi kan också behöva använda olika maskiner beroende på var byggnaden är placerad och hur lättåtkomlig den är. För att få ett kostnadsförslag rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss på Jansson Entreprenad. Vi går igenom vad som kan behöva göras och du får ett förslag på vad arbetet kan komma att kosta.