Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Rivning i Gävle

Om du jobbar i byggbranschen, inom entreprenad eller som platschef kan du vara i behov av rivningstjänster. Vi är en rivningsfirma i Gävle med lång erfarenhet av flera typer av rivningsprojekt. Arbetet skräddarsyr vi utifrån dina behov och förutsättningar, i nära samarbete med dig. Utöver att utföra själva rivningen tar vi också hand om avfallet.

Erfaren rivningsentreprenör i Gävle

Oavsett om du behöver hjälp med en liten eller stor rivning står vi gärna till din tjänst. Vår maskinpark är av högsta kvalitet, med alla maskiner som kan tänkas behövas för ett högkvalitativt rivningsarbete. Bland maskinerna finns såväl små som stora alternativ för att vi ska kunna ta oss fram överallt, även där det är trångt.

Vårt företag har 75 års erfarenhet i branschen och du kan därmed lita på att arbetet blir väl utfört. All vår personal har gedigen utbildning och kompetens och de vidareutbildas kontinuerligt för att alltid prestera så bra de kan.

Det är kombinationen av vår maskinpark och vår professionella personal som gör oss till ett utmärkt val som rivningsfirma i Gävle. Tveka därför inte att kontakta oss om du behöver hjälp att riva en bro, ett lager eller en villa.

Miljövänlig rivningsfirma i Gävle

Vi har dessutom stort fokus på klimat och miljö när vi arbetar, både med rivningsarbeten och andra typer av projekt. Vår ISO 14001-certifiering innebär att vi möter kraven för den högsta miljöklassningen och de lagkrav som finns gällande demonterings- och rivningsarbeten. Givetvis är alla våra maskiner moderna för minimala utsläpp av koldioxid. Vi har även kunskap och befogenhet att hantera miljöfarligt avfall. Om ni behöver en marksanering efter rivningen kan vi också utföra det.