Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Vi utför demontering och återbruk av olika byggnadselement och konstruktioner i hela Sverige.

Demontering av maskiner och utrustning

Vi hjälper dig med maskindemontering och demontage av olika utrustningar och byggnader. Alltid med ekonomi och effektivitet i åtanke. Vi tar hand om hela kedjan med projektering, demonteringsarbete, paketering, märkning och transport till önskad leveransadress.
I de fall där kompletta anläggningar inte demonteras i sin helhet utan endast vissa delar går till maskindemontering demonteras dessa delar och säljs som reservdelar. Övrigt material demoleras och skrotas. Vi ser till att det materiel som skrotas också sorteras noggrant för att det skrotade materialet ska ge bästa ekonomiska utbyte och minsta möjliga miljöpåverkan.

Demontering med entreprenadmaskiner

Ingen del är för liten eller för stor för att räddas. Ur både ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv finns det stort värde i att demontera med entreprenadmaskiner eftersom det underlättar arbetet med att ta vara på material på ett skonsamt sätt.

Vår maskinpark med både större och mindre maskiner kan vi ta vara på de material som är värda och möjliga att ta vara på samtidigt som vi ser vi till att allt material sorteras ordentligt.

Demontering Stockholm

Vi arbetar inte bara i Linköping utan utför också demontering i Stockholm och vissa delar av övriga Sverige. För att kunna ta tillvara på alla delar i en byggnad krävs både erfarenhet och kunskap. Vi kan ta vara på och återanvända takstolar, moduler, brodelar med mera. Kontakta oss på Jansson Entreprenad för mer information av demontering av maskiner och anläggningar, rivningsarbeten och schaktning.