Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Söker du rivning Borås?

Det första som behöver göras innan vi kan börja med moment som schaktning och fräsning är att riva och där kan vi hjälpa dig med våra skräddarsydda rivningslösningar. För oss är alltid hållbarhet i fokus och det är någonting vi lägger stor vikt vid. När det är dags för rivning är frågan om avfallet en väsentligt aspekt. Vi är stolta över att kunna kalla oss hållbara, vi planerar hur avfallet ska tas om hand och ser till att det blir gjort på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.

Så arbetar vi

När det är dags för rivning Borås vill du säkert veta lite mer om hur vi arbetar. Vi är stolta över att erbjuda en av landets modernaste maskinparker kombinerat med mycket kompetent och erfaren personal. Vi lägger ingen värdering i om arbetet är stort eller litet - vi tar oss gärna an alla projekt. En varierande samling projekt gör det hela mer stimulerande för oss. Vi tar fram skräddarsydda helhetslösningar där vi finns vid din sida genom hela processen. I våra lösningar ingår moment som planering, utförande och transport av material.

Vi tar alltså gärna an en stor bredd av projekt inom rivning och vi kan ta hand om dina rivningsprojekt i Borås när det gäller allt från kajer, silos, broar, industribyggnader till olika typer av fundament. Vi gör givetvis även mer traditionell rivning och demontering av byggnader, hus och andra fastigheter. Vänd dig till oss om du behöver hjälp med rivning på hög höjd, dessutom utför vi även undervattensrivning vid behov. Vi har tillgång till professionell utrustning för vibrationsmätning om det skulle krävas i samband med ditt rivningsprojekt.

ISO-certifierad rivning Borås

Om du söker en hållbar utförare till ditt rivningsprojekt har du hittat helt rätt. Vi är mycket stolta över vår ISO 14001 certifiering som innebär att vi lever upp till flera högt ställda krav. Vi återvinner och återanvänder så mycket rivningsmaterial som möjligt och det sker på vår egen återvinningscentralen. Där kan vi även hantera miljöfarligt material som det annars kan vara svårt att göra sig av med. För oss är miljöaspekten jämsides med säkerhetsaspekten mycket viktiga. Våra moderna maskiner är energisnåla och släpper inte ut mer koldioxid än nödvändigt.

Vi planerar alltid hur avfallet ska omhändertas då det är en viktig del av processen. Eftersom vi följer de höga krav som är aktuella vid rivning tar vi avfallshanteringen på största allvar. I de fall materialet inte ska förstöras eller återvinnas försöker vi tillämpa återanvändning så ofta som det är möjligt. Vid sidan av en gedigen och hög kvalitet när det gäller maskiner satsar vi även mycket på vår personal. Medarbetarna utbildas löpande för att kunna nå sina mål och det är den kombinationen vi ser som vårt framgångsrecept.