Jansson Entreprenad i Linköping AB

Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

Jour 24h

Följ oss på sociala medier

Söker du rivning Borås?

Det första som behöver göras innan vi kan börja med moment som schaktning och fräsning är att riva och där kan vi hjälpa dig med våra skräddarsydda rivningslösningar. För oss är alltid hållbarhet i fokus och det är någonting vi lägger stor vikt vid. När det är dags för rivning är frågan om avfallet en väsentligt aspekt. Vi är stolta över att kunna kalla oss hållbara, vi planerar hur avfallet ska tas om hand och ser till att det blir gjort på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.

Så arbetar vi

När det är dags för rivning Borås vill du säkert veta lite mer om hur vi arbetar. Vi är stolta över att erbjuda en av landets modernaste maskinparker kombinerat med mycket kompetent och erfaren personal. Vi lägger ingen värdering i om arbetet är stort eller litet - vi tar oss gärna an alla projekt. En varierande samling projekt gör det hela mer stimulerande för oss. Vi tar fram skräddarsydda helhetslösningar där vi finns vid din sida genom hela processen. I våra lösningar ingår moment som planering, utförande och transport av material.

Vi tar alltså gärna an en stor bredd av projekt inom rivning och vi kan ta hand om dina rivningsprojekt i Borås när det gäller allt från kajer, silos, broar, industribyggnader till olika typer av fundament. Vi gör givetvis även mer traditionell rivning och demontering av byggnader, hus och andra fastigheter. Vänd dig till oss om du behöver hjälp med rivning på hög höjd, dessutom utför vi även undervattensrivning vid behov. Vi har tillgång till professionell utrustning för vibrationsmätning om det skulle krävas i samband med ditt rivningsprojekt.

ISO-certifierad rivning Borås

Om du söker en hållbar utförare till ditt rivningsprojekt har du hittat helt rätt. Vi är mycket stolta över vår ISO 14001 certifiering som innebär att vi lever upp till flera högt ställda krav. Vi återvinner och återanvänder så mycket rivningsmaterial som möjligt och det sker på vår egen återvinningscentralen. Där kan vi även hantera miljöfarligt material som det annars kan vara svårt att göra sig av med. För oss är miljöaspekten jämsides med säkerhetsaspekten mycket viktiga. Våra moderna maskiner är energisnåla och släpper inte ut mer koldioxid än nödvändigt.

Vi planerar alltid hur avfallet ska omhändertas då det är en viktig del av processen. Eftersom vi följer de höga krav som är aktuella vid rivning tar vi avfallshanteringen på största allvar. I de fall materialet inte ska förstöras eller återvinnas försöker vi tillämpa återanvändning så ofta som det är möjligt. Vid sidan av en gedigen och hög kvalitet när det gäller maskiner satsar vi även mycket på vår personal. Medarbetarna utbildas löpande för att kunna nå sina mål och det är den kombinationen vi ser som vårt framgångsrecept.

Vad kostar rivning?

Om du är intresserad av att välja oss för din kommande rivning i Borås vill du säkert veta lite mer om kostnaden för projektet. Det är svårt för oss att på förhand ge ett exakt och allmängiltigt svar på vad det kostar att riva en byggnad eller ett hus, vilket beror på att det alltid är olika förutsättningar och att inget projekt är det andra likt. Det är stor skillnad på att riva en hel bro eller en industribyggnad jämfört med att ta ner ett mindre hus eller garage.

Det som påverkar priset allra mest är fyra faktorer, nämligen omfattningen, vilka maskiner vi kommer att behöva använda, vilket material som ska rivas och vad det är för typ av byggnad som ska rivas. Det vi behöver för att ge ett kostnadsförslag är svar på de frågorna och utifrån det kan vi sedan ta fram ett pris för arbetet. Ta kontakt med oss så återkommer vi med ett pris för just ditt projekt. Vi kan också besöka er för att kunna se förutsättningarna och därefter ge en prisuppskattning.

Ditt givna val för rivningsarbeten Borås

Vi skräddarsyr lösningar för att du ska bli nöjd och omfattningen varierar. Dessutom utför vi rutinjobb varvat med mycket avancerade och utmanande projekt där våra moderna maskiner kommer till användning. Här finns lång erfarenhet då företaget startade redan 1946. Utöver rivning utför vi även uppdrag som fräsning, spontning och olika typer av sanering. Kontakta oss gärna för prisuppgifter eller om du har frågor eller funderingar. Vi förklarar gärna vår process närmare så att du känner dig trygg hela vägen och vi är alltid redo att hjälpa dig.

Följ oss på sociala medier!