Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Johan Persson

Berätta lite om dig själv?
Johan Persson heter jag och är 38 år. Bor sedan 3 år tillbaka i Linköping. Innan dess bodde jag i Mantorp. Jag vet inte om Mantorp Park har påverkat mitt intresse till Motorsport, men det är något jag verkligen tycker om, haha! Det bästa jag vet förutom det är självklart mina två barn. 

Hur länge har du jobbat hos Jansson?
Jag har jobbat på Jansson Entreprenad i hela 18 år. Jag gick ut Anders Ljungstedt Gymnasium år 2005, där jag läste till grävmaskinsförare. Direkt efter utbildningen började jag köra grävmaskin och det gör jag än idag! Jag har dock utvecklats i min roll och idag sitter jag ofta i vår höjdrivare, på 90 ton som når upp till 36 meter. En stadig utveckling! 

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Det kan vara ganska varierat. Jag ligger ofta ute runt om i Stockholmsområdet. Vanligtvis börjar en dag cirka 06-07:00 och slutar vid cirka 19:00. Långa dagar, men också väldigt kul! 

Vad är det svåraste med ditt jobb?
Det svåraste med mitt jobb är att riva på precision när man arbetar så pass högt upp. I höjdrivaren idag kommer jag upp till 36 meter, där jag också har 2 kameror som hjälpreda. Utvecklingen i teknik och maskinparken underlättar verkligen en komplicerad uppgift. 

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Kollegorna, stämningen och att veta att jag har en bra arbetsgivare. Vi har roligt på jobbet och är ett bra och sammansvetsas team!

Beskriv din arbetsgivare med 3 ord?
Engagerade, duktiga och bäst! 

Varför tycker du att man ska jobba hos er?
För att vi tänker på de anställda, sätter dem i fokus och investerar i nya, fina maskiner. Vi satsar även hårt på dokumenthantering, miljö och kvalitet. Det är verkligen en utvecklande miljö som vi får möjlighet att befinna oss i, samtidigt som vi också får vara med och ta beslut. Alla är inblandade, delaktiga och lika viktiga.  

Vad anser du är den största skillnaden i branschen idag, jämfört med för 5-10 år sedan?
Medvetenheten och fokuset på miljö, kvalitet och återbruk. Från min sida är det häftigt att vara med och återbruka och se materialet komma till användning på annat ställe. 

Vad var det som gjorde att du sökte till Jansson Entreprenad? 
Det som gjorde att jag sökte till Jansson Entreprenad från början är nog min pappa. Han började arbeta här 88-89 och på den vägen är det. Mitt öga för företaget har alltid funnits där. Det hjälpte också till att jag även är barndomsvän med Johan och Victor.