Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Rivningtjänster Helsingborg

Om du behöver anlita ett företag för rivning Helsingborg har du hamnat rätt, vi på Jansson Entreprenad AB kan utföra alla typer av rivningsarbeten för kundernas räkning. Vi arbetar i hela Sverige och har stort fokus på miljövänligt arbete. Vårt mål är att återvinna eller återanvända så stor del material som möjligt, vilket är möjligt tack vare vår egen återvinningscentral i Malmskogen. Jansson Entreprenad drivs i nuläget av tredje generationen Janssons.

Vår rivningsfirma Helsingborg utför förutom rivning även sanering, demontering och schaktning samt transporterar bort allt material. Med över 70 års erfarenhet av såväl små som stora rivningsarbeten har vi den kompetens som krävs för att arbeta effektivt. En grundpelare i vår verksamhet är kvalitet och det genomsyrar hela vårt arbete, i allt från planering till slutresultat. Jansson Entreprenad grundades redan 1946 och många av våra projekt är totalentreprenad inom anläggningsarbeten och rivning.

Vi utför olika typer av rivningsarbeten i Helsingborg

Vad än du behöver riva i Helsingborg kan du kontakta oss för hjälp, vi utför många olika typer av rivningsarbeten av broar, byggnader, fastigheter och industribyggnader. Vi erbjuder sanering av farligt avfall samt marksanering efter rivning om den skett på förorenad mark. I vår maskinhall finns toppmoderna maskiner som hjälper oss att utföra vårt arbete såväl effektivt som miljövänligt. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi utföra alla typer av rivningar på ett säkert sätt.

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar och står till din tjänst genom hela processen, från planering till utförande och även gällande transporter av material. Behöver du hjälp med rivningsarbete på hög höjd eller under vatten erbjuder vi de tjänsterna också. Även lättrivning är ett alternativ, då använder vi mindre maskiner vilket kan passa bra för rivningsarbeten i trånga utrymmen. Vår specialistkompetens gör oss till ett bra val av rivningsföretag i Helsingborg

Vad kostar en rivning Helsingborg?

Många frågar "vad är kostnaden för att riva ett hus?" eller andra frågor rörande priset på en rivning, men tyvärr finns det inget självklart svar på den frågan. Alla rivningsprojekt är olika och kräver därmed inte samma lösningar, vilket även gör att priserna varierar. De olika aspekterna som tas i beaktande är omfattningen av rivningsarbetet, vilka maskiner som krävs för arbetet, vilken byggnadstyp som ska rivas samt vilket material byggnaden består av.

Du kan kontakta oss för en kostnadsfri offert via vårt formulär här på hemsidan och vi kan även nås via e-post och telefon. Dessutom kan vi komma ut till dig och se över dina rivningsbehov för att kunna göra en rättvisande kostnadsuppskattning. I 30 år har majoriteten av Jansson Entreprenads arbeten varit just rivningar av olika slag och vi har goda kunskaper om de lagar och krav som gäller