Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Marksanering i Västerås

Om du arbetar inom byggbranschen, entreprenad eller som platschef är det sannolikt att du någon gång stöter på förorenad mark där du vill påbörja en byggnation. Alternativt där du vill renovera befintliga byggnader. Vi på Janssons Entreprenad har lång erfarenhet inom marksanering med flera metoder. Inget arbete är för stort eller för litet för oss. När vi arbetar i Västerås använder bara maskiner av högsta kvalitet och arbetar givetvis på ett miljövänligt sätt.

Professionell saneringsentreprenör i Västerås

Som saneringsfirma som kan ta uppdrag i Västerås hjälper vi dig gärna med marksanering både på orten och i dess omgivning. Oavsett om marken är kontaminerad med oljor, miljögifter eller metaller har vi den kunskap som behövs för att utföra arbetet. Vi kan sanera marken med fyra olika metoder, vilken vi väljer beror helt på förutsättningarna på din mark.

Vår kunskap sträcker sig över alla områden från termiska metoder till kemiska, fysikaliska och biologiska metoder. Därmed kan vi ta oss an alla projekt inom marksanering i Västerås. Janssons Entreprenad AB har erfarenhet av entreprenadbranschen sedan 75 år tillbaka och vi har flera nöjda kunder att stoltsera med.

I vår maskinpark hittar du bara det senaste i maskineri. Vi ställer nämligen höga krav på både kvalitet och kapacitet. Hos oss finns en maskin för alla arbeten, oavsett förutsättningarna.

Kontakta oss för marksanering i Västerås

Här på vår hemsida har du möjlighet att fylla i ett formulär antingen med frågor eller med information om ditt projekt. Ju mer information du tillhandahåller desto lättare är det för oss att ge en rättvisande offert. När det kommer till just marksanering behöver vi bland annat veta mer om vilken typ av förorening det gäller och hur höga halterna är. Om du inte vet det kan vi undersöka det åt dig.

Du som är ute efter en professionell saneringsentreprenör med lång erfarenhet kommer garanterad bli nöjd med oss på Janssons Entreprenad. Vi arbetar tätt tillsammans med dig som kund för att du ska veta vad vi gör och hur lång tid det kommer att ta. På så sätt kan du enkelt planera för ditt projekt på marken. Utöver att lämna offert på din marksanering i Västerås gör vi också upp en tidsplan.

En stor fördel med att anlita oss som saneringsfirma om du bor i Västerås är att vi har ISO-certifieringar för att garantera att vi tar hänsyn till såväl miljö som klimat när vi arbetar. Vår personal är specialutbildade och med lång erfarenhet inom farliga ämnen.