Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Rivningtjänster Karlstad

Jansson Entreprenad erbjuder flera typer av rivning i Karlstad med omnejd. Företaget grundades 1946 och vi har erfarenhet av alla sorters markentreprenad. Sedan 25 år tillbaka är dock rivningar vår största projektandel. Vi utgår från Linköping men erbjuder alla våra tjänster i hela landet. Det som kännetecknar vårt arbete är kvaliteten och vårt hållbara perspektiv, eftersom återvinning och återanvändning står i centrum för allt vi gör. Därför har vi även en egen återvinningsanläggning.

Du kan kontakta oss via formuläret på hemsidan, e-post eller ring oss för att diskutera dina rivningsbehov. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och delaktig under arbetets gång och vi strävar alltid efter att skapa nära relationer med våra kunder. All vår personal har den utbildning och de certifikat som krävs för att utföra de arbeten vi åtar oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert.

Våra tjänster inom rivning Karlstad

Vi erbjuder skräddarsydda rivningslösningar i Karlstad med omnejd och vi baserar alltid arbetet på dina förutsättningar och behov. Tack vare de maskiner vi jobbar med, vår långa erfarenhet och kompetenta personal kan vi garantera ett högkvalitativt arbete oavsett vad som ska rivas. Vi river allt från små hus och fastigheter till stora industribyggnader och broar. Dessutom kan vi utföra rivningar under vatten och på hög höjd om det är något du har behov av.

Både miljö och säkerhet är viktigt för oss och vi använder enbart moderna maskiner som utför arbetet effektivt och med minimala koldioxidutsläpp. Vi är noggranna med avfallshanteringen vid rivning och försöker sortera avfallet till 100 %. Tack vare sorteringen kan vi återvinna och återanvända stora delar av rivningsmaterialet. Ibland inleder vi arbetet med en selektiv rivning för att enklare kunna sköta sorteringen innan maskinerna används, allt för miljöns skull.

Vad kostar en rivning Karlstad?

Priset för en rivning är väldigt varierande beroende på vad som ska rivas samt storleken på objektet. Andra faktorer som spelar in gällande kostnaden är materialet byggnaden är tillverkad av. Det är materialet som avgör vilka maskiner vi behöver använda oss av för att kunna genomföra rivningen, och maskinvalet påverkar priset. Vi kan komma ut till dig för att kontrollera ditt projekt och därmed kunna ge en rättvis prisuppgift.

Om du inte har behov av att vi kommer ut till dig kan vi diskutera ditt projekt över telefon eller e-post. Via vårt kontaktformulär kan du förse oss med information så att vi kan ge dig en kostnadsfri offert. Om du vill riva någonting inomhus såsom innerväggar eller mindre byggnader som ett garage erbjuder vi lättrivning, då använder vi oss av handhållna maskiner och verktyg. Något vi även använder oss av vid rivning i trånga utrymmen.