Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Högkvalitativ rivning Jönköping

Om du är i behov av rivning i Jönköping eller andra delar av Småland kan vi på Jansson Entreprenad erbjuda vår högkvalitativa rivningstjänst. Vårt familjeföretag grundades redan 1946 och drivs nu av familjens tredje generation. Sedan 25 år tillbaka har större delen av våra projekt varit olika typer av rivningsprojekt och vår erfarenhet och kompetens gäller såväl små som stora rivningsarbeten. Inget arbete är för svårt eller stort för oss.

Vi erbjuder rivning av såväl byggnader som broar och fundament och vi använder våra egna, moderna maskiner till allt arbete. Miljö och hållbarhet är i stort fokus på vårt företag och vi har en egen återvinningsanläggning där vi sorterar, återvinner och återanvänder material och avfall. Utöver rivning erbjuder vi också sanering av olika slag, specialtransporter samt andra typer av markanläggningsarbeten. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär för kostnadsfri offert.

Våra tjänster för rivning Jönköping

Vi är en komplett rivningsfirma i Jönköping vars arbete bygger på två olika kvaliteter. Den första är kvaliteten i "hårdvaran", vilket syftar till vår maskinpark som består av noggrant utvalda maskiner. De passar alla typer av rivningsarbete du som kund är i behov av. Alla våra maskiner kontrolleras och underhålls noggrant för att se till att maskinparken håller högsta kvalitet. Den andra kvaliteten är i "mjukvaran", vilket är våra medarbetare med deras utbildning, kompetens och erfarenhet.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av rivningsarbeten, från invecklade projekt med vibrationsmätning till enkla demonteringar. Det är också vårt arbete att ta hand om rivningsmaterialet och vi återanvänder och återvinner så mycket vi kan. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar och hjälper dig sedan genom hela processen, från planering till utförande och även för specialtransporter av material. Vår erfarenhet rör även rivning på hög höjd samt under vatten om ni har behov av det.

Kostnad för rivningsarbeten Jönköping

Om du undrar vad det kostar att anlita oss för ett rivningsarbete i Jönköping ber vi dig att kontakta oss direkt, då kostnaderna varierar beroende på en mängd faktorer. Det finns därmed inget självklart svar eftersom alla rivningar ser olika ut. Priset beror bland annat på omfattningen av just ditt rivningsarbete, då det är just det som avgör vilka maskiner vi är i behov av för att slutföra arbetet.

Vid prisuppskattning tar vi också hänsyn till vilken typ av byggnad det handlar om samt vilka material den är uppbyggd av. Om det handlar om en mindre byggnad eller ett trångt utrymme kan en lättrivning vara ett alternativ. Många gånger börjar vi med en selektiv rivning för att kunna sortera så mycket av materialet som möjligt innan vi tar hjälp av maskinerna. Vi hjälper dig gärna att se över dina rivningsbehov i Jönköping.