Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Ett moderny rivningsval i Nyköping

Välkomna till Jansson Entreprenad i Linköping AB, ert förstahandsval när det gäller tungrivning. Med årtionden av erfarenhet och en strävan efter att ständigt möta nya utmaningar, förser vi en tjänst som står ut genom expertis och precision. Vår specialitet, tungrivning, har varit ett område som vi har bemästrat över flera årtionden. Denna långvariga erfarenhet har tillfört oss kunskap och teknik för att framgångsrikt och tryggt utföra alla typer av rivningsprojekt, oavsett storlek.

Genom att använda oss av den nyaste tekniken kan vi garantera att varje uppdrag utförs med den högsta effektiviteten och säkerheten, både för miljön, tredje parter och oss själva. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver individuell uppmärksamhet. Därför blir vi er fullständiga leverantör och tar oss an varje uppdrag med en skräddarsydd lösning.

Vi lägger stor vikt vid att tillgodose våra kunders behov, förväntningar och miljökrav, alltifrån den första konsultationen till projektets slutleverans. Det som skiljer oss från resten är vårt engagemang för att skapa jordnära kundrelationer. Vi uppskattar våra kunder och strävar efter att bygga långvariga relationer grundade på ömsesidig respekt och förtroende.
Vårt team av professionella och erfarna medarbetare är redo att arbeta nära er för att uppnå era mål och visioner. Upplev vårt engagemang och expertis inom tungrivning. Genom att välja oss får ni en partner som ser utmaningar som möjligheter och som ständigt strävar efter att förbättra.

Vår mission är att ge er den högsta möjliga kvaliteten, effektiviteten och säkerheten inom rivning. Lita på oss, Nyköpings moderna rivningsföretag med lång erfarenhet, när det gäller era rivningsbehov. Vi ser fram emot att stå vid er sida och visa er kraften i professionell tungrivning. Låt oss tillsammans skapa en ny framtid och forma landskapet för kommande generationer.

Tungrivning är en specialiserad tjänst som primärt innefattar nedrivning och borttransport av stora och tunga strukturer, vanligtvis i stads- eller industriella miljöer. Dessa kan omfatta allt från stora bostadskomplex, fabriker och broar, till monument och andra betydelsefulla strukturer.

Denna typ av rivning kräver expertkunskap och precision, eftersom den ofta medför komplexa utmaningar när det gäller säkerhet, miljöpåverkan och effektiv materialåtervinning. Vid tungrivning används vanligtvis stora, kraftfulla maskiner som grävmaskiner, rivningsrobotar och ibland även kontrollerad sprängning.

Säkerhet och miljö är centrala aspekter av tungrivning. Det krävs noggranna planer och riskanalyser för att säkerställa att processen inte äventyrar människor, närliggande strukturer eller miljön. Det innebär att ha lämpliga försiktighetsåtgärder på plats för att hantera eventuella farliga ämnen, som kan finnas i äldre byggnader, till exempel asbest, PCB eller blybaserad färg.

En annan viktig aspekt av tungrivning är hållbarhet. Det är viktigt att så mycket material som möjligt återvinns och återanvänds för att minimera avfall och miljöpåverkan. Detta innebär en noggrann sortering av material och samarbete med återvinningsföretag för att säkerställa att rätt material hamnar på rätt plats.

I slutändan är tungrivning mer än bara att ta ner en byggnad. Det är en process som kräver expertkunskap, precisionsplanering, och en stark betoning på säkerhet och hållbarhet. Det är en tjänst som, när den utförs korrekt, gör det möjligt för nya strukturer att växa och samhällen att utvecklas på ett säkert och hållbart sätt.