Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

JOUR 24H

Följ oss på sociala medier

Specialister inom rivningsarbeten Västerås

Vi på Jansson Entreprenad är specialister på rivning i Västerås och utför både små och stora rivningsprojekt på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi startade vår verksamhet redan 1946 och har således hunnit samla på oss mycket erfarenhet. Vår maskinpark är en av de modernaste du kan hitta i branschen, vilket gör att vi kan utföra rivningar med precision samtidigt som vi minimerar utsläppen av koldioxid. Företaget har certifierats enligt ISO 14001 och möter alla kraven för den miljöklassningen, samt att vi självklart följer och har koll på alla hårda miljökrav som finns inom rivning och demontering. Vårt företag både återvinner och återanvänder stora delar av allt material vid en rivning och innehar en egen återvinningscentral där vi tar hand om farligt avfall.

  • Varit verksamma sedan 1946
  • Modern maskinpark
  • ISO 14001 certifierade
  • Stor fokus på hållbarhet

Våra rivningstjänster

Eftersom vi inte är begränsade av hur stort rivningsprojektet eller hur komplext det är kan vi hjälpa dig med rivning i Västerås av såväl ett litet hus som en stor industrilokal. Förutom hus och andra lokalbyggnader river vi allt från broar och fundament till silos och kajer. Vi har även moderna maskiner för att kunna utföra rivningar på hög höjd samt rivningar under vatten. Med oss som entreprenör kan du vara säker på att rivningen sker på ett säkert sätt, både gällande omgivningen och miljön. Vi är alltid noga med att vårt arbete ska genomföras ur ett hållbart perspektiv och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som ska passa dig som beställare och det arbetet du vill ha utfört.

Vad kostar en rivning Västerås?

Vi brukar ofta få frågor om vad en rivning i Västerås kommer att kosta och såklart finns det inte ett enkelt svar på den frågan. Priset kommer variera beroende på rivningens omfattning och komplexitet. En mindre rivning kan ibland vara mer komplex än en större beroende på placering och dylikt, samt vilket material som byggnaden är gjord av. Vi behöver också ha i åtanke om det finns farligt avfall som behöver transporteras bort på ett säkert sätt. Vår rekommendation är att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert. Du kan nå oss via telefon, mejl eller kontaktformuläret som du hittar på vår hemsida. Vi strävar alltid efter att utföra arbeten som både tillfredsställer dig som beställare och vår miljö.

Kvalitet i fokus

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och brukar prata om kvalitet både i hårdvara och i mjukvara. Hårdvaran representerar vår maskinpark som består av moderna maskiner som regelbundet kontrolleras och underhålls. Vår strävan är alltid att ha maskiner med så lågt koldioxidutsläpp som möjligt. Mjukvaran representerar våra medarbetare som är mycket kunniga och har stor erfarenhet. Vi har alltid ansett att utbildning och utveckling är viktigt för att kunna leverera bra rivningsarbeten med den senaste och bästa tekniken och metoderna. På Jansson Entreprenad vill vi att alla våra medarbetare ska få känna att de utvecklas och kan uppnå de ambitioner de satt. Vi är övertygade om att det är på det sättet vi får medarbetarna att utföra de allra bästa jobben.